زمان لازم :دوساعت و نیم تا سه ساعت

مواد لازم

گوشت چرخ شده/ *مرغ با قطع جوجه کباب

پیاز بزرگ 1/یک پیاز اندازه نارنگی

رب انار دو قاشق/ نیم پیمانه یا بیشتر

شکر 2 قاشق/شیره انگور

گردو {و بادام} آسیاب شده

زعفران

کره

آلو بخارا

روش :

یک سوم پیاز را ریز رنده کردم تفت خرد وقتی رنگش طلایی شد زرچوبه زدم و باگردو {و بادام} میکس شده تفتش دادم تا حدی که بوی خامی گردو بره  و بهش آب سرد اضافه کردم(میشه پیاز داغ نکرد و همین جوری گردو ود بادام را با آب سرد مخلوط کرد و گذاشت روی حرارت ملایم)

 دو سوم پیاز را ریز رنده کردم با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و زرچوبه ورزش دادم و به صورت قل قلی های کوچولو درش آوردم =قل قلی ها را تفت دادم تا سرخ بشه

 *مرغ ها را با کره تفت دادم تا رنگش یکمی طلایی بشه بعد بهشزعفران زدم و  یک ساعت آخر به خورش اضافه  کردم

45 دقیقه ی آخر پخت گردو ها بهشون اضافه اش کردم و رب انار را هم زدم

نیم ساعت آخر بهش شکر و زعفران اضافه شد

* سبزها روش پخت با مرغ است

*میشه در حین پخت بهش چند نوبت یخ اضافه کرد تا روغن گردو آزاد بشه

*میشه شکر نزد! و در عوض شیره انگور زد

*میشه فندق هم زد

*گردوی فسنجان تیره تره همیشه!

روش دوم :

پیاز را نگینی ریز خرد کردم با مرغی که داخل زعفرون و پیاز مرنیت شده بوده و اندکی! کره تفت دادم

گردو را چرخ کردم و تفت دادم و بعد از اون با مرغ ها ترکیب کردم بهش زعفران اضافه کردم و آب معمولی! (نه جوش) در حدی که روی مرغ ها را بگیره  

نیم ساعت بعد بهش شکر و رب انار و آلو بخارا اضافه شد و یک ساعت و نیم بعد غذا حاضر است! ان‌شاءالله

 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطالبی از لورستان سیمای آفتاب خريد و فروش انواع دستگاه فلزياب صنعتي ... اجاره در قشم Robyn إِذَا وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ Nicole پاتوق تفریحی وسرگرمی ::پارسی فان:: وبلاگ باسلام