زمان لازم :دوساعت و نیم تا سه ساعت
مواد لازم
گوشت چرخ شده/ *مرغ با قطع جوجه کباب
پیاز بزرگ 1/یک پیاز اندازه نارنگی
رب انار دو قاشق/ نیم پیمانه یا بیشتر
شکر 2 قاشق/شیره انگور
گردو {و بادام} آسیاب شده
زعفران
کره
آلو بخارا
روش :
یک سوم پیاز را ریز رنده کردم تفت خرد وقتی رنگش طلایی شد زرچوبه زدم و باگردو {و بادام} میکس شده تفتش دادم تا حدی که بوی خامی گردو بره و بهش آب سرد اضافه کردم(میشه پیاز داغ نکرد و همین جوری گردو ود بادام را با آب سرد مخلوط کرد و گذاشت روی حرارت ملایم)
دو سوم پیاز را ریز رنده کردم با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و زرچوبه ورزش دادم و به صورت قل قلی های کوچولو درش آوردم =قل قلی ها را تفت دادم تا سرخ بشه
*مرغ ها را با کره تفت دادم تا رنگش یکمی طلایی بشه بعد بهشزعفران زدم و یک ساعت آخر به خورش اضافه کردم
45 دقیقه ی آخر پخت گردو ها بهشون اضافه اش کردم و رب انار را هم زدم
نیم ساعت آخر بهش شکر و زعفران اضافه شد
* سبزها روش پخت با مرغ است
*میشه در حین پخت بهش چند نوبت یخ اضافه کرد تا روغن گردو آزاد بشه
*میشه شکر نزد! و در عوض شیره انگور زد
*میشه فندق هم زد
*گردوی فسنجان تیره تره همیشه!
روش دوم :
پیاز را نگینی ریز خرد کردم با مرغی که داخل زعفرون و پیاز مرنیت شده بوده و اندکی! کره تفت دادم
گردو را چرخ کردم و تفت دادم و بعد از اون با مرغ ها ترکیب کردم بهش زعفران اضافه کردم و آب معمولی! (نه جوش) در حدی که روی مرغ ها را بگیره
نیم ساعت بعد بهش شکر و رب انار و آلو بخارا اضافه شد و یک ساعت و نیم بعد غذا حاضر است! انشاءالله
ادامه مطلب
درباره این سایت