مواد لازم
توفو (پنیر سویا)200 گرم
سرکه 10 میلی
آبلیمو 10 میلی
سس خردل 20 گرم
روغن زیتون 15 میلی
شکر کم
زرچوبه نوک قاشق چ
نمک و فلفل سفید به مقدار لازم
روش
توفو خرد شده داخل میکسر می ریزیم
بعد مواد دیگه را بهش اضافه می کنیم
و کلی میکس می کنیم تا بافت یکنواخت داشته باشیم
اگه خیلی غلیظ بود بهش شیر سویا اضافه می کنیم
*تا 10 روز میشه نگه داشت داخل یخچال
*کالری این سس شش درصد مایونز معمول هستش :)
*هنوز خودم امتحانش نکردم :)
روش از گلاره!!!!
درباره این سایت